Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett steg i taget är förslaget

konstigt

det är först
när man
ligger
på botten
man siktar
mot 
toppen

men det
man egentligen
ser
är det man
hade
fast inte mer

istället
för att ramla
hårt
gör det
inte för
svårt

låt inte
benen vägra
låt målen
hägra

ta varje steg
varje del
som om det
vore enkelt
utan fel

 




Fri vers av ia VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-11 12:23



Bookmark and Share


  Järnkatten
En mycket god strategi, att vara i rörelse...:)
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP