Din inbox är full, du behöver radera gamla meddelanden för att göra plats för nya! Du kan ha 500 meddelanden i din inbox

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din inbox är full, du behöver radera gamla meddelanden för att göra plats för nya! Du kan ha 500 meddelanden i din inbox




Radera

 

Din inbox är full radera!

radera

radera

radera

radera

radera

radera

suck!

radera

radera

radera

svara

svara

Din inbox är full radera!

radera

radera

radera

radera

Vilka ska jag radera nu?

radera

radera

Oj, det ville jag spara.

radera

radera

Din inbox är full radera!

radera

radera

Vad hette hon nu?

Oj, det kastade jag visst!

radera

radera

leta

radera

radera

svara

svara

Din inbox är full radera!

radera

radera

 

Snälla gör så att man får spara fler meddelanden.

 

Jag är så trött på att radera mail varje dag!

 

Ibland undrar jag om jag orkar skicka,

 

för då vet jag att jag måste radera.

 

Men så tänker jag att det är ju så kul.

 

Ja, att prata med alla poetvänner och

 

visa vad jag tycker om andras dikter.

 

Men jag undrar vad de andra tänker.

 

Ja, de kanske inte orkar svara och kommentera.

 

De kanske är så less på att radera helt enkelt.

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-23 17:42



Bookmark and Share


  Ari Viklund
känns som en golgatavandring
varje gång behöva raderaradera
meddelanden och inte kan man
som med texterna hämta hem
och spara ens, skrutt och prutt!!
2011-03-25

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jag har också utgjutit mig...
2011-03-24

  Nattsuddan
=D Så charmig, så fin, så härlig...
2011-03-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
pricka för, bort, radera, väck, - gå på nytt:)!
2011-03-23

    Ken Cassel
Jasså, Ninanion!
Var det du som lurade mig, för nu så har jag gjort det
Tömt min utbox!
Hm!
Payback
:)

Kramar!
2011-03-23

    AA VIP
Håller med. Visst är det härligt att läsa och kommentera. / AA
2011-03-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig. =)
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP