Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon

Se
mig i ögonen
vila tungt, i nuet
sugs in i blicken
som omhuldar dig,
varsamt likt ett fjäderlätt dun

Vila
tryggt i min famn
slut dina trötta ögon
låt dem blunda
vid min varma barm

se i mina ögon
känn min värme
låt kärleken verka
läk din karga själ





Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-23 21:45



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Vem kan motstå?
Calle
2011-03-24

  Anna*
ömsint och vacker önskan! Applåder
2011-03-24

  Johan Bergstjärna
Underbart!
2011-03-23

    AA VIP
Vacker text. // AA
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t