Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du måste passera



Ouppnåerlig
men ändå inte abstrakt
Där bortom
Inte hitom

Utan bortom nästa

Den finns alltid
bortom
den du aldrig passerar
den du aldrig ser
Den finns där och
du kommer dit

Bara du tar dej bortom

Så finns den där

framtiden




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-24 20:26



Bookmark and Share


  Stjärnöga
mycket underfundig
vacker och kärleksfull
humor tillsammans
med så kloka ord
skapar du en
underbar
poesi :)
2011-04-01

  * MARY *
Så sant så..;)
2011-03-25

  Lena Själsöga Keijser
andas in dina ord
ja det är mycket vi tror oss måsta passera
kanske skall vi gunga oftare...

tack till bildväckan
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders