Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid


Andas
din andedräkt

Fyller
mej med liv


Oändlig frid




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-24 20:30



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Så ljuvligt vackert
skrivet..
den är underbar :)
2011-03-31

  Lena Själsöga Keijser
du skriver frid
den strömmar
till ögon

tack
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders