Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-reflektion -


"Fru Ågren"

Bor i mitt hjärta
djupt infängslad i smärta
sitter där och gnager
på sorgfärgad hjärtkant

sänder impulser
som påminner om fel,
brister, problem

allt brister

tårar fälls från blodsprängda ögon
vaggas till orolig sömn

väcks av fågelkvitter
Föräldraskap är snuskigt svårt

snuskigt




Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-25 05:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t