Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt, snälla förlåt


Tröst - förlitan

måste lita på
förlitan är svårt

vågar jag chansa
leka med liv

olidligt

söker tröst i orden
de små, orden

förtröstansfullt


söker tillit
finner aptit
apati

aptit på livet
rädsla
frustration

förslagenhet
utanförskap
envishet


vältrar mig i ångest
gottar mig i samvetskval

brottas med rätt
och alla fel

kan inte släppa oförrätten
men ja kan mildra tillvaron

pustar ut




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-25 05:53



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Viktiga livsavgörande frågor som Du berör här ! Och på ett mycket bra vis !
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t