Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt beskriver verkligen mig. Jag är den tysta tjejen!


Den tysta tjejen!

Den tysta
den tysta tjejen
vilken ofta förblir tyst
som om någon stulit hennes stämma

Allt hon vill
berätta, förklara, försvara
blir isolerat inuti tanken
inne i hennes själsliv

Gråten som kommer överraskande
utan att hon egentligen är beredd
oftast när ensamheten kommer
i sin alldeles egnaste stund

Denna rädsla som är enorm
förhoppningen att den ska krympa
någon gång i framtiden
ska ske, ska hända

Jag VILL!




Fri vers av Cajsa
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-12-18 22:40



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Stark dikt, stark poesi, starka känslor kring svårigheten att ha möjlighet att "nå fram" med sitt budskap bland alla mänskliga papegojors tjatter!
2006-04-04

  Teresia Ridell
Känner igen mig mycket väl !
Men den tysta tjejen ( el. killen ) är ofta en bra lyssnare o tänkare. Vilket behövs i en värld där många snackar skit.
Dock skulle jag liksom ´du, våga skrika ut ibland.
2005-12-19

  Daniel_78 VIP
tredje stycket är det som sticker ut enligt min mening,
det har stor igenkännelse faktor och jag tror många av
oss är tysta när det gäller att gömma gråten inför andra.

en stark och bra skriven text detta.
2005-12-19

  Propella
Tyckte om den här texten.
Du pendlar mellan rädsla och styrka, osäkerhet och jävlar anamma - och det är en härlig blandning.

"Denna rädsla som är enorm
förhoppningen att den ska krympa
någon gång i framtiden
ska ske, ska hända"

Riktigt riktigt bra.
2005-12-19

  sol
ut å skrik!
2005-12-19

  prinscess VIP
kämpa på
vet precis hur det är
när man ej får fram orden
av det man vill säga
du kommer att klara det
lycka till
du får högsta betyg av mig
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg