Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför kan inget någonsin vara så enkelt, som man önskar att det vore?


Att hoppas

En enda bön
Blott en tanke
Den lilla sak
Som jag ber om
Till någon
Som jag vet
Inte kan kontrollera
Vad som sker

Ändå
Fortsätter jag att be
Eller ska jag kalla det
Hoppas...




Fri vers av M_Franke
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-26 00:27



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
så bra skrivet.
jag är svag för dom korta texterna - dom är svårast att lyckas med.
du har gjort det.. lyckats.

tack.
2011-03-26

  Fru Intighet
Bra fråga,
en fråga man ställer sig alltför många gånger..
Men som man aldrig får ett riktigt svar på!

Åh, så fint.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke