Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en liten skizofren pojke jag en gång jobbade med.


Varför gjorde Mikael så här?


Varför gjorde Mikael så här?
Frågan ekar i klassrummets tystnad
Jag har inget svar för jag känner inte din hemlighet.
Du är bara åtta år men så plågad i ditt inre
dina demoner rider dig dagen lång
Du tittar på krukorna du nyss rivit ut
och frågar stilla Varför gjorde Mikael så här?
Älskade barn din själ är så kluven att du inte vet
vem du är




Fri vers av yta
Läst 215 gånger
Publicerad 2011-03-28 05:52



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Dina ord är varma av omsorg och medkänsla, så stort är det att läsa.
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta