Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skimmer av trötthet




Dina ögon
i skimmer av trötthet

Blodådror
spränger dem itu

Du
är trasig
och jag
kan inte

--



laga dig.




Fri vers av J. E. A
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-28 21:38



Bookmark and Share


  surface to air
Berör
2012-08-04

  Ninananonia VIP
Sorgligt...ibland kan man inte det..laga någon..

Vackra tankar ändå...en önskan om att kunna laga någon..

Det gillar jag..
2011-09-12

  Erik Hall
Hård dikt! En mycket bra skriven sådan!
2011-05-23

  Niclas Petersson VIP
Starka känslor med få ord. Desperationen och vanmakten lyser igenom.
Gillar.
2011-04-04

  Fru Intighet
Underbart!
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

J. E. A
J. E. A