Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordningens väktare

fångar dig
dina kamrater

samlar
i en hink

som insekter
skadedjur

tar bort
löser
problemet

nästa skift väntar




Fri vers av franz
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-29 23:38



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra skriftat. Gillar symboliken. // AA
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

franz
franz