Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gåva

Du tar mig hela vägen hem
Du har tagit mitt hjärta
Med en enda blick
Men för fan, lämna inte tillbaka det
För det är ditt nu
En gåva från mig till dig




Fri vers av M_Franke
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-31 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke