Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala är silver, tiga är ?

Ord kan betyda så mycket,
därför bör varje litet ord,
vägas på en våg av guld.
Ja, ibland är det bättre att tiga.
Tala bara från hjärtat, i kärlek.

" Tala är silver, tiga är guld." :)




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-31 23:37



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Om din intention är välvilja
låt då orden flöda spontant från hjärtat
ha tillit till hjärtats förmåga att bringa
liv i orden så att de berör
2011-04-01

  Lena Själsöga Keijser
de befriade orden...

ser vita fjärilar, ljusfjärilar
de orden uttalas ej till skadande
är ej dömande
är ej jämförande

dessa ord är vita
vingar

ljusvingar
befriande
2011-04-01

  filosofian
Fint. Det är viktigt att tänka efter :)
2011-04-01

    AA VIP
Ännu en fin dikt. Applåd. // AA
2011-03-31

  Zelogath
Så rätt, så slätt!
Att tiga är ibland att tala
Ett hjärtas språk
Till den man håller kär

Tack för denna söta dikt!
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP