Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig jorden runt

Ingen kan få mig att le som du
Och tända den där gnistan i mina gröna ögon
När du är sådär perfekt
Som bara du kan vara
Skulle jag älska dig
Naket
Sårbart
Och kanske mer än vi båda trodde var möjligt
Jag skulle kyssa bort varje tår som hittade sin väg
Fram till dina vackra läppar
Och vet du
Jag blir till och med vacker
När jag speglar mig i dina ögon
Jag älskar din gränslöshet
Hur du tillhör hela världen
Och jag skulle aldrig hindra din ivriga framfart
Genom livet
Och älskling
Våra ögon måste inte ständigt mötas
Vi kan blicka ut mot världen
Tillsammans
Bara jag får ha min hand i din




Fri vers av Line W
Läst 372 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-01 22:04



Bookmark and Share


  Diana,V
Åhh så underbar!
2011-04-09

  Junitvillingen
Åhhh vad jag gillar denna text!! Kanske allra mest de fem sista raderna - de liksom "sätter hela dikten på plats" - som plötsligt blir till ett riktigt guldkorn! *Kram*
2011-04-02

  Anna*
Grymt snyggt skrivet! Applåderar och sparar
2011-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Simply Red...
2011-04-02

  M_Franke
Vackert och fyllt av röd-känsla, älskar biten:
"Vi kan blicka ut mot världen
Tillsammans
Bara jag får ha min hand i din"
2011-04-01

    Vittra
Åh fy fan vilken igenkänning! Sjukt fint formulerat.
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W