Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min vän blev min stora kärlek...


lyckan att ha en livskamrat....

ser in i dina ljusa
glittrande ögon
så sprängfyllda med ljus
liv och värme

och jag tar tacksamt
emot de gåvor du ger

gåvor av kärlek ...
smekningar... ord

vi går gatan ner
hand i hand

pratar skrattar
med förväntan i kroppen
som snart ska fylla
två själar

strålar
det kommer visst
inifrån

och tydligen syns det
utåt har jag hört

folk frågar
och jag ler
vill inte berätta alltför
mycket
alltför snabbt

men lyckan kan jag
varken dölja
eller styra

den bara finns där
trots alla hinder
och faror som
alltid lurar

bakom hörnet

som
i hjärnan på en
svartsjuk föredetting

och
hos de som inte
har den turen själv
att ha någon i sin närhet

som är
lika underbar som du
är för mig!

men jag lutar mig tillbaka

blundar
njuter
tar emot

och tänker inte längre
på det svarta

lever i nuet
fullt ut

med dig!




Fri vers av firefire
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-16 13:18



Bookmark and Share


  KrutOla
Mörker drivs bort av ljus, ondska drivs bort utav kärlek.
2012-07-16

  Nina Nightwish VIP
Vackert!
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire