Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
precis som min titel säger...inte så bearbetad men kul att läsa det man glömt att man ens skrivit...


trött (gammal nyfunnen text med roliga och patetiska rim;)

Trött
så trött

tänkte skriva nåt
vackert och sött

men kunde inte
förtränga
dig som känner
dig stött

du ville visst också
ha mig

men bara på dina
villkor
och det fick mig
att se rött

men mest är jag
ledsen
och mitt örngott
blir av tårar blött

försöker glömma
och leva i det nya
som jag nyligen mött

och vill få dig att förstå
att det jag kände
har närapå dött

som knäckebröd var
din kärlek
smuligt och sprött

snälla gå
försök även du
att förstå
att jag behöver mer
än kärlekens ytliga kött

vill ha mer än
jag kan säga
skulle bara skrämma dig

om du visste att
du är den både bästa
och den värsta mannen
jag någonsin mött.....




Fri vers av firefire
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-16 13:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
inte patetiskt ju!jättebra känslofullt fint !!
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire