Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försent


Gråten har redan stillnat


Jag har inget att skriva till dig
Du är inte tillgänglig
inte jag heller
För...
Det är försent nu
Gråten har redan stillnat
Och jag är trött




Fri vers av yta
Läst 269 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-03 04:21



Bookmark and Share


  Anna*
I efterdyningarna av det som varit finns bara en stor trötthet. Snyggt gestaltat med få rader ♥
2011-04-03

  Maximillixen
Sen du sovit på saken kommer allt i rätt ljus.
2011-04-03

  Lennart Bång
Berörande. Blir sorgsen. Sen kommer
Styrka!
2011-04-03

  filosofian
Känner igen,det är jobbigt. Vackert skrivet.
2011-04-03

  Mr Lindemann VIP
I tystnad när vi in tillvaron som ger med sig av den tid som var - i det vi stannar kvar
2011-04-03

  Maiah VIP
Du målar med orden... så verkligt
2011-04-03

  Fru Intighet
Kort och underbart!
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta