Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet

Älskling du vet
Att du är min ända verklighet
älskling du vet
de vi har haft var äkta kärlek

Baby du är den som får mig att andas
varje gång jag ser dina ögon
så slutar mitt hjärta banka.
Varje gång jag hör dig skratta
så är livet underbart, kan du fatta
Baby jag hoppas du vet
att orden inte kan beskriva min kärlek

Jag tittar när du sover medans månen lyser,
ute på kvällen , eller inne i cellen
tanken gör så jag ryser
värmer mitt hjärta medans själen brinner
åh baby som inte försvinner
tills jag når med henne himlen

Men alla våra drömmar vi planera
du sa du ville mycket mera
orden ska jag citera
jag och du bo vi är menad
ödet har korten spelat jag och du tills
världen slutar existera.

Älskling du visste att du var den 'ända för mig
du visste men nu står man själv..
Varje gång vi satt och snacka
kunde vara mig o ingen annan
fuck vad livet gör mig förbannad
gud var den jag varje kväll tacka

Men hur kan man säga ord som du sa
sedan bara ge dig av?
tre år i brutal nederslag
jag brukade tro
att du var värd mer än min bror
men gud han e stor
straffar den som ska bli straffad
med sina klor
tog ur luften som du var
stack utan någon svar
men dina vänner var väl en större fråga
Kommer du ihåg alla kvällar du brukar gråta
och hur många gånger vi brukar bråka
men alltid ändå förlåta




Fri vers av thugwhriter
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-04 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thugwhriter
thugwhriter