Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Form


på hundra mils avstånd
satt de och stöpte mig i formar
försökte ta reda på vem jag var
men idag är jag is
igår var jag elden




Fri vers av Prometeus
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-04 22:43



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Känns ursprungligt. Orden, formen och vad de innehåller.
Fint.
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Prometeus
Prometeus