Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan rummens kärleksfulla värme

 

Tomma rum

i mellanrummet syresätts kraft

 

i mellanrummen växer tillit

 

ge mellanrummet utrymme

 

i mellanrummen hör jag igen

livet lever åter

 

utan mellanrummen dör mitt själv

skadas själen

 

i utrymme frodas kärlekens värme

 

 

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-05 18:28



Bookmark and Share


  Maria T
I sista raden
lever livet gott
2011-04-06

  Anna*
Mellanrummen är oerhört viktiga och det beskriver du fantastiskt bra! ♥
2011-04-06

  Sunlight
Ja, rummet inuti
behöver
utrymme

även mellan
rummen


En dikt med utrymme att andas...
Gillar!
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE