Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tappade inte telefonen i väggen, men ibland är det nära..

Den vägen som jag går
där mörker seglar omkring
där luften jag andas
inte är du.
Tystnaden
liksom knullar öronen,
så skrämmande njutfull
och jag får vara ingen särskild.
Kanske vid bäcken
att vattnet får rinna mellan fingrarna
att munnen får le
och sinnet stanna upp.

Då. Den stunden.

Låter jag mig själv
bara vara.

Och SonyEricsson död.




Fri vers av Lindsy
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-05 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy