Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salta tårar

Man ska inte gråta
När allt ter sig som det ska
Men om man känner
Att man själv fattas
Att ens duglighet
Finns mitt i dimman
Och prestationerna
Är ett minne blott

Hur ska man kunna låta bli
Att låta salta tårar rinna




Fri vers av M_Franke
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-06 14:29



Bookmark and Share


  Line W
Så tungt, men så fint! En text som verkligen känns!
2011-04-07

  TT
...den här är bra...om än sorglig i sitt uttryck...och säkert faktabaserat helt fel...men dikten är bra...gillar!!!
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke