Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vardags väg

 

 

i valet mellan

att förbanna

och tacka

 

finns en väg

 

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 343 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-08 08:57



Bookmark and Share


    Mejja
Du e så bra på att bana väg mellan orden!
2011-05-22

  Mow Dean VIP
jag älskar korta starka formuleringar.
du har gjort det vackert här.
bra!
2011-04-08

    AA VIP
Så sant. // AA
2011-04-08

  Linda CH VIP
Bra att bli påmind. Dina viktiga ord är mycket väl formulerade!
2011-04-08

  Carola Bouvin
Dessa rader passar mig perfekt just nu, Tack!
2011-04-08

  Per Rydberg
Väl formulerat. Var och en hittar förhoppningsvis sin väg.
2011-04-08

    Jnåt
ja. det gäller att ta sig över räcket...
2011-04-08

  stella
Tror jag går på den. :)
2011-04-08

    ej medlem längre
Ja. Tack. Behövde detta precis nu.
2011-04-08

    ej medlem längre
Sant, med dina vackra ord tydliggör du den på ett underbart sätt.
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth