Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets utmaning

 

 

Att mottaga livets ljus

även i det djupaste mörker

 

för att det har blivit oss givet

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-08 11:05



Bookmark and Share


  Maria T
Detta är stort men
kan vara svårt
2011-04-11

    AA VIP
Fina ord. // AA
2011-04-11

  L Patrik W Johansson VIP
I mörkret syns ljuset skarpare

sa han med tre elavbrott på ett dygn...

Be well,
LPWJ
2011-04-09

    ej medlem längre
viktiga ord att lägga på hjärtat
2011-04-08

  Linda CH VIP
Tack för den fina och talande dikten!
2011-04-08

  Per Rydberg
Ordlös i min beundran av din förmåga att uttrycka det viktiga med få ord!
2011-04-08

    ej medlem längre
med risk för att bli tjatig utbrister jag i ett stort JA! igen. Tack.
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth