Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 

 




Löven dansade längs vägen

 

 

Naturens krafter hjälper våren att

storstäda efter en lång vinter.

 

Friska, hårda vindar

får löven att dansa längs vägen,

och utföra en piruett med naturens

skafferi som innehåll.

 

 

 

 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-09 01:00



Bookmark and Share


    AA VIP
Det var väl fångat. // AA
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP