Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en lördag

 

 

 

Min yta mot din är

inte din yta mot min

 

men en kärnreaktion ett eldigt utbrott

ett möte med mitt hemman

 

du har blivit

mitt varas gyllene regel

min kärlek till dig en vana.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 415 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-04-09 14:06



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
helt underbar

helt
helhet

din vackra fjäderpenna är unik
2011-04-12

  demonsson
Din dikt säger mycket om just vanan att vara nära... demonsson
2011-04-09

  Yrre VIP
Mycket bra!! Gillar valet av ordet hemman!
2011-04-09

  Lennart Bång
Tycker den här är super! Bra början och slut. Snyggt
2011-04-09

    ej medlem längre
Ah.
Fan vad du är bra.
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött