Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om lyckotårar existerar så finns även sorgsna léenden

 

 

 

 

 

jag ser på hur världen rasar

och jag ler stort

för jag har slut på tårar

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 885 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2011-04-10 07:13



Bookmark and Share


  kollektivliv
jäklar du, den här satt där den skulle.
2011-04-11

  sockerspöket
Bara så obeskrivligt bra!
2011-04-11

  Sikska
sorgset vackert och väldigt tänkvärd rubrik. applåder och bokmärke^^
2011-04-10

    ej medlem längre
Grymt! Bokmärker!
2011-04-10

  Fru Intighet
Fint.
2011-04-10

  Linda CH VIP
Gripande och vackert formulerat!
2011-04-10

  mariasan
väl fångad känsla! applåd!!
2011-04-10

  Luciann Khan
Ett bra førsvar av en kærlekens krigare.

Tårar finns alltid, tror jag.

Bra skrivit!
2011-04-10

  Lennart Bång
Ett försvar och inget dåligt sådant. Man blir galen annars. Bra skrivet
2011-04-10

    ej medlem längre
Underbart formulerat!
2011-04-10

  Eva Langrath VIP
Starkt om hur vi spelar våra roller i livets teater.
2011-04-10

  VampyrÄngel
Mycket klokt och sant.
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP