Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett eko

Känner mig så
Jävla tom inuti

Att det ekar
När jag skriker ut
Min ångest




Fri vers av M_Franke
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-14 22:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett dovt metalliskt eko där de tysta skriken kastas fram och tillbaka i den stora tomhet som utgör den sargade själens inre. Ja, så kan sannerligen ångest kännas även om inte ett ord kommer över ens läppar och det verkar som att man bara skriker rätt ut i en kall rymd där det varken finns någon nåd, någon befrielse eller någon förlösning. Man känner verkligen ödsligheten i den här texten. Ljuden, hörbara eller ej, ekar genom de kortfattade raderna och det känns som om paniken, desperationen och hela den ackumulerade smärtan fortplantas i ett medium som lika gärna skulle kunna bestå av vakuum. Instängdheten förefaller hur som helst vara densamma och ropen klingar ohörda i en värld och en verklighet som mest verkar tyst, oberörd och oförstående, eller helt enkelt bara likgiltig.
2011-04-19

  Niclas Petersson VIP
Går att ta på. Gör ont. Starkt.
Gillar.
2011-04-14

  Line W
Ja fyfan... I know the feeling... men du, snyggt skrivet hjärtat!
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke