Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygtur


Du måste flyga.

För kunna att se allt det vackra jag skrivit till dig. 
Som det böljande i tavlorna
med alla sina färger, getter och klockor. 

Flyg varsamt genom natten.
Läs min trädgård där stjärnorna blommar.

Och lyssna.

För i en hängmatta ligger jag och gnolar.
Hemliga visor om q.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-14 23:20



Bookmark and Share


  vera gade VIP
nu längas kvällarna...
2011-08-27

  vera gade VIP
bokmärkes...
2011-04-16

  Ninananonia VIP
:)
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP