Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*inspirerad av och dedicerad till en barndoms skolkompis A.T. från tiderna innan*


Betagen av nymfen

Likväl som nymfen
en skapelse av fantasin
Likväl är du en,
och berusar som vin

Aldrig fanns du där
ens i mina vildaste fantasier
Önskar jag hade det nu, när
jag dig som verklig ser

Med svart långt hår
liksom natten den skuggat
Med ögon starkt strålande
som till solen besläktad

Du fångade mig plötsligt
så betagen av din blick
den var riktad försiktigt
men öppna allt inom mig den fick

Därför minns jag dig än
Din blick brände ett minne
du vet, långt där inne

Jag var utan försvar
rädd som ett barn
men också
för att förlora dig

Betagen av nymfen
av vildaste fantasi
Jag önskar den tiden
aldrig gick bi




Bunden vers (Rim) av Synx
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-15 04:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synx
Synx