Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej det går inte..nej det kan de inte..nej det har vi prövat det fungerar inte..de tycker inte om det..nej nej nej...


Dränering och bromsklossar

Nej, inte leka och sjunga
de tål inte det
bara sitta stilla och gunga
det är det enda de vet

Nej, inte att sitta vid fönster
de ser för mycket då
dessa strukturerade mönster
är allt de ska få

Nej, absolut inte gå på konditori
de fattar ju inte det ändå
tänk vad krångligt det skulle bli
om den ett anfall skulle få

Nej, vi ska inte öppna dörren för andra
de är kanske utbildade, vet mer
nej vi ska ta hand om varandra
och håna bakom rygg när ingen ser


Nej, jag tror inte på dina ord
jag vill försöka med lek och musik
öppna ditt hjärta och visa lite mod
så ser du att varje person är unik




Epione-11




Bunden vers (Rim) av Epione VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-16 14:53



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Ja! Underbar text om negativismens och rädslans begränsade kraft. Tack och kram. /Grubbelmia
2011-06-15

  Blåbäret
att förändringar kan vara så skrämmande
och till och med att njuta av livet...
känns som en avreagering här...en bra sådan!
2011-04-18

  Frittsofa
Bra skivet! Får många tankar och minnen när jag läser den.
2011-04-18

    ej medlem längre
Ser att du har ett Salutogent synsätt! Känner igen detta... Väl rimmat med lagom salthalt
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP