Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens snara

Fan vad jag vill ha dig här nu
Höra dig andas
Känna din kropp
Under mitt täcke
Under mitt skinn

Det svider av oro
Det är en klåda
Jag inte kan kontrollera

Några ord
Och jag vet inte vart jag ska bli av
Vem jag ska vända mig till

Längtar efter blod
Rakbladets ljuvliga smekningar mot min hud
Världen försvinner för en stund
Den inre smärtan lättar

Ensamhetens snara
Klänger sig upp
För mina ben
Mot min hals

För att sakta lägga sig där
Dra ihop mina luftvägar
Tills luften inte kan komma in
Och inga ord
Ingen oro
Ingen längtan

Kan förtära mitt inre mer...




Fri vers av M_Franke
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-16 23:52



Bookmark and Share


  Line W
Fyfan vad bra detta är!
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke