Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig Mamma!


Mamma, jag vet hur mycket du saknar mig
Jag saknar dig också

Mamma, jag ser alla dina tårar
Jag försöker torka dem på din kind

Mamma, jag är ofta med dig
Jag vet att du också känner min närvaro

Mamma, du får inte ge upp!
Jag älskar dig!

© Gunilla Karlsson
070410




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 1771 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-17 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson