Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill finna ett slut

i ett försök att leta upp
gamla tankar
för att reda upp
det nystan
jag har trasslat
in mitt hjärta i

men hur gör man

jag älskar dig
fortfarande




Fri vers av ia VIP
Läst 546 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-04-18 00:40



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Känns och känns igen.
Gillar.
2011-04-18

  friheten
vacker
2011-04-18

  Magnus P.
Det enkla är ibland det svåra.
Fin text med hög igenkänningsfaktor.
2011-04-18

  Järnkatten
Vissa kärlekar får man ge en liten plats i hjärtat för alltid och bära dom med sig som de vackra minnen de är...:)...
2011-04-18

  Anna*
Ja, hur gör man med sådant trassel? ♥ Berätta om du kommer på det är du snäll =0)
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP