Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod

Ett två tre
Jag blöder
Men räknar dagarna
Med det enda
Pekfinger
Jag har
Som inte färgats rött
Av mitt eget
Blod




Fri vers av M_Franke
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-18 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke