Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskog

 

du har grott i mig

vänt om, besegrat, lidelsen upphittad nyss mogen

hittar inte ord för det

 

men älskog 

dess träd växer upp i oss ur höga gröna djup

 

det händer under ljusa nätter

att himlen öppnar sig för moln av sådan växtlighet

 




Fri vers av Cadena
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-19 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena