Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ville bara rimma på min pappas namn Knut...borta sedan länge


Min pappa hette faktiskt Knut

Tittut...tittut..min pappa hette Knut
Nej! Ska det aldrig ta slut
sa jag ofta förut

Nu ska jag hålla min lilla trut
för jag ska gå ut

Jag hörde ett tjut

Vem har blivit stucken av ett spjut
vet hut, vet hut

Jag kanske blir mördad om jag går ut
av han som är en drasut, utan klut

Min pappa hette faktiskt Knut (på riktigt)




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-19 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP