Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildtext

Ibland kan man bli förvånad,
över att man saknar någon,
fånigt mycket.

Och ibland är man bara fånig,
för att man saknar någon,
mycket mer än man trodde...




Fri vers av Elazam
Läst 216 gånger
Publicerad 2011-04-20 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elazam