Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allittererad dikt, finns även på: http://katarinaonils.wordpress.com/


Västra vemodsporten

I väldig väntan vakar vi
vid västra vemodsporten
på våra vackra vänners vis
vi firar vårankomsten

För vi vill alltid vara vi
i våra vänskapsvatten
vid västra vemodsstrandens port
i västgötars vackra vatten.




Fri vers av Katarina O´Nils Franke
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-20 08:27



Bookmark and Share


  Black Bird
Fin!!
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke