Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig här (PPQ och SagaArt)

Ett steg till i den riktning som livet pekat ut
Jag känner det så starkt det blir du och jag på riktigt till slut
Och jag har aldrig dolt mina känslor för dig, för jag vill att du ska veta
Jag fann dig för evigheter sen, magi, jag hade slutat leta

Kärlek är en är en ständig övning, en riktig självprövning
Det är inget som händer eller inte händer, det är utövning
Kärleken finns inom oss som en medveten närvarande existens
Tillåt din kärlek visa dig din längtan och din essens


Jag önskar att du var här så jag kunde älska dig
Jag önskar du var här och kysstes med mig
Och så en radio som hittar rätt låtar helt plötsligt, en kanal som hittar rätt
Dom som aldrig brukar spela något bra men i min dröm blir vi ett

Ljuvlig är kärleken, ljuvlig är glädjen som siktar mot höjden
Kom så ska jag locka fram din eld, din passion som hittar till fröjden
När du är på den platsen i dig där allt är sant och jag är på den platsen i mig
då är vi båda en och då ser jag allt i dig

Det har funnits tillfällen men ingen är kvinna så som du
Ingen annan själ får mig att längta så som din får mig att längta nu
Och jag förbereder mig för våra samtal fast jag vet inte vad jag förbereder mig på
För när vi pratar så kommer timmarna, dom går och då finns bara vi två

Verkligt lyssnande går långt bortom att bara höra
Du är så fin när du ler i telefon och ditt skratt porlar i mitt öra
I stillheten känner jag dina ord, känner livet genom dig
Genom dig möter jag mig

Bekräftelse, livet bekräftar det varje gång
Din bygg skapar en lustgård och ditt skratt river betong
Och det, det som vi vet kan vi inte blunda för
Alla ord som är ett tvivlets brus tystnar och dör

Är livet någonsin något annat än nu?
Du är ditt liv, ditt liv är du
Kärlek är allt som finns, låt oss stanna i kärlek
Den dagen vi förbjuder kärlek, blir vår värld så blek


Jag ifrågasatte inte, jag trodde bara inte att det fanns
Jag hade bestämt mig redan då jag föddes, om det var sant skulle jag ta min chans
Det är bara ditt val, bara mitt val som har en avgörande betydelse, allt annat spelar ingen roll
Och det känns som om livet för sett till att vi ska åt samma håll




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-20 18:38



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Helt underbar.....i sin uppbyggnad påminner den mig om Rammsteins låt Stirb nicht vor mir / Don´t die before I do.....och väcker samma härliga känslor i mig. Bokmärkes!
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP