Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som inte inte ber om hjälp, ger vi inte stöd.
Vi som inte som inte ger nåt stöd, vi får inget stöd.
Vi som givit stöd, kan vi inte veta om vi kommer att hjälper.

Men om vi inte hjälper oss, när vi har hjälpt och sen behöver hjälp.
Då är vi grymma.
Kanske, är vi grymma. Kanske är vi goda.

Det vet vi inte om, än.




Fri vers av Musicman
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-20 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Musicman
Musicman