Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(V) den nattliga konversationen jag så sällan nämner



Du skiner så dystert,
skänker tyngd på mina axlar när du är här.













Kom hem.




Fri vers av Sara L.
Läst 441 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-23 01:13



Bookmark and Share


  Yvonne Eriksdotter
Åååhhh...du skriver så vackert.....

Yvonne
2011-05-17

  Smultris
först det tomma fältet... sen *kom hem*

och där faller jag för din enkelhet igen... så förbannat bra trots det lilla.
2011-04-23

  Aftonvännen
känner tomhet, och närvaro
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sara L.