Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.... orden flöda. 




Låt pennan glöda

 

 

 

I nattens mörker sitter,

människor,

liksom mig.

 

Skriver dikter,

ja verser,

som kanske lockar dig?

 

Om du fastnar i bitterhet,

gå då in på

poeter.se

och läs.

 

Kanske din bitterhet

minskar.

Och på din egen

poetiska ådra

får fräs.

 

Poeter i alla sorter här finns,

glada och sorgliga,

ja dikter vi minns.

 

Låt pennan glöda,

låt orden

flöda...

 

fånga dem

och bind en dikt

 

¨ gör någon glad ¨

 

Om så

 

Dig Själv.




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 593 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-23 01:50



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Pennan inte bara glöder hos mig...det sprakar ordentligt om den, hihi;-)))
2011-05-12

    ej medlem längre
Bra!Gillar......
2011-04-26

    AA VIP
Väl skaldat. Ord befriar.. // AA
2011-04-24

    Joytan
Underbart!!
Tack för att du fick mig att le!
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP