Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var rädd för KärLeken

 

 

 

Kan man älska någon så mycket,

 

att man är beredd att gå?

 

 

Kan kärleken vara så grym,

 

det kan jag ej förstå.

 

 

Jag tänkte gå,

 

innan du gick.

 

 

När jag trodde du gick från mig,

 

gick du rakt in i mitt hjärta.

 

 

Hur kunde jag tolka dig så fel?

 

Svaret:

 

Jag var rädd för KärLeken.

 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-23 23:53



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
sannhet skriver du

tolkandets virrvarr
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP