Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en vän ...




Ljuset i min hand

 

Ser min vän försöka leva livet,

men famlar efter ljuset

och går in i mörkret.

 

Varför leva i smärta både i kropp

och själ,

varför låta döden dansa på din

framtida grav,

det är inte dags ännu.

 

Jag finns vid din sida,

med ett ljus i min hand.




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-26 09:32



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Kan vara svårt att se ljuset ibland...här i livet
2011-04-26

  Lena Själsöga Keijser
du skriver det vackra

medvarandet
ditt ljus är mycket vackert
2011-04-26

  mare VIP
Slutet på dikten, så bra
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP