Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten flicka

En liten flicka
som kände sådan glädje
när hon skolan skulle få börja

En liten flicka
som längtade ivrigt
efter att få nya vänner

En liten flicka
som så gärna
ville lära och kunskap få

En liten flicka
som sakta kände sorg
efter en tid i sin nya klass

En liten flicka
som snart insåg
att inga vänner hon skulle få

En liten flicka
som tårarna
varje dag forsade ner på

En liten flicka
som trots sina sju år
fick alla sina drömmar krossade




Fri vers av Cajsa
Läst 635 gånger
Publicerad 2005-12-23 12:26



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Sorgligt. Berör.
2005-12-23

  Jojo
En dikt som får en att rysa. Innehållet är tragiskt och företeelsen är allt för vanlig. Bra diktat tycker jag.
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg