Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljusstoder

 

träd tänds i grönt

och nyutslagna lövvalv

kläs till tempel 

de skickar en himmelsk hälsning:

se, nytt liv!

 




Bunden vers av Cadena
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-02 11:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart!
2011-05-02

  Deva
nu skapade du en förunderligt vacker vårtavla!
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena