Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"FLICKAN"

I tidig gryningstimma

en liten tös blev född

Den dag vid Väner-borgen

blev dag av rosor strödd ...

 

Ett fadersarv till Sjöberg

ja skaldens vackra stad

Med tiden sen till Frida

hon flyttade åstad ...

 

Hon hade ock en farmor

som skrivit poesi

Hon skrev så väldigt vackert

ibland med melodi ...

 

Så flickan lyssna ofta

den gagna fantasin

Hon lekte glatt med orden

och vårda gåvan sin ...

 

© La Magnólia




Bunden vers (Rim) av La Magnólia VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2011-04-30 15:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) så fin...
2011-12-14

    lory
så fint, stämningsfullt tack
2011-11-30

    Birgersdotter VIP
Du skapar så vackra stämningar i dina underbara dikter
2011-08-24

  aol
fint berörande skaldat till en vacker bild, verkligen så fint du kan,
2011-06-03

    Bodil Sandberg
Åh så fint!Du är ju helt fantastisk så stämningsfullt och vackert berättat där sitter hon i tidig gryningstimma på bilden fullkomligen underbart skaldat!!!!applåder till dig skickliga vän!!
2011-05-04

  Linda CH VIP
Jättefint! Vilken vacker bild....
2011-05-02

  mare VIP
Fin text om skrivandets ådra...som gått i arv..
2011-05-01

  Järnkatten
Mycket finstämt, gillas starkt, applåder!
2011-05-01

    ej medlem längre
Vackert, och så fint du har hand om gåvan . . .
2011-04-30

  erkki
Jättefint! Härlig rytm och innehåll. Att Frida redan hade lämnat lägenheten när du flyttade in är ju en annan sak. Trevlig Valborg!
2011-04-30

  Mona Drugge
Så fin.
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

La Magnólia
La Magnólia VIP