Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska måla dig

 

Vaknar
ditt
huvud
vilar
mot mitt bröst

lyssnar på dina
andetag varsamt
stilla

du är så vacker
när du sover

dina läppar röda
i
kärlekens färg

ditt ansikte

vackert

jag ska måla
dig en ny dag
innan du
vaknar

en himmel
blå

en sol 
gul

 äng med
vackra blommor

som vi kan
vandra
genom

älskling vakna

nu 

viskar

jag

 




Fri vers av Janne
Läst 615 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-05-01 12:11



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
åh denna verkligen älskade jag så fin, äkta kärlek , finns nog inget bättre sätt att vakna på och du målar det så vackert med ord, denna sparas om jag får
2011-05-28

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vacker text. Tycker om!
2011-05-06

  Bibbi VIP
Störtskön.
2011-05-06

  Sophie Jennifer
Så fantastiskt underbar!
2011-05-06

    ADI Nehlin
vackert
2011-05-04

  Linda CH VIP
Underbart vackert målar du dagen för din kära! Känsligt och kärleksfullt.
2011-05-03

  Fru Intighet
Åh, så fint.
Verkligen.
2011-05-03

  Anna*
Kärleksfullt,ömt, varmt och vackert! Applåder
2011-05-03

    eva m h
Mjukt och vackert diktat
2011-05-02

  RosieLoveHeart
man smälter
2011-05-02

  Lena Själsöga Keijser
så mjukt
vackert

målar du

er
vandring

gott att andas in
2011-05-01

  mare VIP
Så vackert du skriver..
2011-05-01

  filosofian
åh vad fint. Jag får en vacker bild framför mig. Dikten ger mig hopp och framtidstro och är väldigt kärleksfull.
2011-05-01

    ej medlem längre
Otroligt varmt och fint
2011-05-01

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt ömsint, upplyftande dikt.
2011-05-01

    ej medlem längre
Mycket fina rader om att ge
bidra till...
Måla dagen...
Applåder.
2011-05-01

  Maiah VIP
Otroligt vacker känsla ....
2011-05-01

  Maj-Lis VIP
Vilken känsla...vilken lycka...fint.
2011-05-01

  Ninananonia VIP
Underbart vackert!
Tycker om denna dikt :)
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne